top of page

oxio

© 2022 by oxio

Support på nettsider

Hvordan logger jeg meg inn?

Vi bruker forskjellige nettsidebyggere i vårt arbeid. Det kan derfor variere litt hvilken side akkurat du skal inn på - men alle våre byggeverktøy har en knapp som heter "glemt passord" som du kan bruke. Dersom du er usikker på lenken, fyll ut skjemaet under og ta kontakt med oss. 

Jeg trenger hjelp til å oppdatere siden... 

Trenger du å gjøre en mindre oppdatering på nettsiden? Fortvil ikke, det er inkludert i årlig drift og vedlikehold. Dersom endringene er små og tar under en time, så hjelper vi gjerne. Tar det lenger tid enn det, så blir vi enige om en tilleggspris. 

Mottaker av epost klarer ikke å se bildet 

Alle epost-lesere har valget "last ned bilder" som et valg når de åpner eposten. Dersom de ikke har det, eller ikke finner den, så be vedkommende ta kontakt med sin egen epost-leverandør. Vi leverer alltid vårt epost-innhold som pdf også, det betyr at du kan sende vedkommende en pdf av eposten som et vedlegg - det får de helt sikkert lest. 

Jeg vil bestille klær med logo - men vil gjerne se utvalget av klær

Alle klær, tepper og håndklær som vi kan få brodert logo på, finner dere her. Ta en titt og bli inspirert. 

Hvordan får jeg se innsendte skjemadata?

Har du bestilt et skjema fra oss og lurer på hvordan du får se de innsendte datatene? Vi setter det opp slik at du får en epost hver gang noen fyller ut skjemaet ditt. 

Jeg vil endre et bilde på nettsiden

Det kan du gjøre selv, eller be oss om å gjøre det for deg. Ta gjerne kontakt via support skjemaet under. 

Trenger du hjelp med nettsiden? Vi er her for å hjelpe deg! 

Har du flere spørsmål eller vil opprette en supportsak? 

bottom of page