NETTSIDE

Vi vet at tiden din er kostbar og at du kanskje heller vil fokusere på bedriften din. Vi vet at google ikke lenger viser frem nettsteder i sine søk dersom de ikke oppfyller visse krav. Vi vet at SEO er viktig og hvordan vi legger inn dette på en nettside. Vi vet at mange bedrifter ikke ønsker å bruke tid og penger på et stort nettside-prosjekt, men at de ofte mangler kunnskap og tid til å bygge sidene selv.

Vi kan gjøre det for deg! 

Vi benytter tredjeparts løsninger for å lage nettsider, for eksempel wordpress eller wix. I tillegg foregår all kommunikasjon via epost eller telefon, for å kutte ned på administrasjonskostnader. Derfor kan vi holde prisene nede, og fokusere på design og innhold. 

 

Vi kartlegger dine behov og vurderer om vi kan levere det du ønsker. Etter noen samtaler setter vi igang prosessen. Vi legger opp til å kommunisere via telefon og epost for å spare tid, og dermed sparer du penger. I prosessen sender vi stadig utkast og skisser, slik at vi sikrer riktig retning på prosjektet. 

Vi vil selvfølgelig skissere opp i forkant nøyaktig hva det vil koste. Vi synes det er gøy å lage flotte nettsider, og gleder oss til å høre fra deg! 

1

Trinn 1: Utvikle den tekniske plattformen. Vanligvis benytter man utviklere for å lage nettsider. Da må man bruke mye tid på å krav-spesifisere, snakke med utviklere og teste. Når vi benytter eksisterende plattformer, sparer vi mye tid og penger.

2

Trinn 2: Designe/lage/bygge nettside på en åpen teknisk plattform. Det finnes uendelig mange valg og mye å passe på. Da er det godt å sette jobben ut til de som har erfaringen.

 

OXIO har spesialisert seg på "trinn 2". 

3

Trinn 3: Legge til innhold på sidene. Tekst og bilder i en strukturert orden. OXIO kan hjelpe til med trinn 3 også. Eller du kan velge å gjøre det selv, etter at vi gir deg litt (eller mye) opplæring. 

oxio-hvit.png